Cases

Themis wordt gebruikt in hotels, stadia, theaters, evenementenlocaties, pretparken, winkelcentra, kantoren en sportcentra. Zowel intern met de eigen medewerkers, als extern richting klanten, bezoekers, leden en patiënten.

Narrocwasting en Control in een kantooromgeving

Lees meer

Roombooking in een kantooromgeving

Lees meer

Narrowcasting op een evenementen locatie

Lees meer

Complete automatisering van een voetbalstadion

Lees meer

Complete automatisering van een uitvaartcentrum

Lees meer

Gebruiksvriendelijk
Het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Er is echt geen technische kennis nodig. Zelfs vanaf je telefoon kun je al wijzigingen doorvoeren of het systeem koppelen met je ontruimingssysteem.

Eenvoudig integreren
Wat we voorheen vaak zagen is dat de verschillende softwarepakketten niet met elkaar communiceren. Met Themis Solutions is dat probleem direct opgelost. Alle pakketten en modules kunnen met elkaar communiceren. Dat scheelt enorm veel geld.

Flexibel narrowcasting systeem
Mocht er bijvoorbeeld een alarm afgaan, dan kan je een pijl op het scherm laten weergeven richting de nooduitgang. Bij een normaal narrowcasting systeem kan dat niet. Dan moet je wachten tot de slide afgelopen is, voordat de nieuwe slide komt.

Verkoop stimuleren
Als er in je narrowcasting systeem bijvoorbeeld een nieuwe skischoen voorbij komt in de slide dan kan je die skischoen uitlichten in de winkel. Zo wordt het meer een show-element en interactiever. Het stimuleert de verkoop en is veel meer van deze tijd.