Themis

De kracht van Themis is de wisselwerking tussen de verschillende pakketten onder één platform. Zo kan een trigger vanuit het Themis Narrowcasting & Signage pakket doorwerken in de Themis Control besturingssoftware én andersom.

Eenvoudig integreren

Wat we voorheen vaak zagen is dat de verschillende softwarepakketten niet met elkaar communiceren. Dus als je softwarepakket A had, dan moest ook alle overige apparatuur van A zijn. Dan wordt het direct een flinke kostenpost. Met Themis Solutions is dat probleem direct opgelost. Alle pakketten en modules kunnen met elkaar communiceren. Dat scheelt enorm veel geld.

Gebruiksvriendelijk

Verder is het ontzettend gebruiksvriendelijk. Er is echt geen technische kennis nodig. Zelfs  vanaf je telefoon kun je al wijzigingen doorvoeren of het systeem koppelen met je ontruimingssysteem.

Flexibel narrowcasting systeem

Onze software beschikt over een unieke feature: je kunt namelijk adhoc ingrijpen in een playlist. Dit doe je door een boodschap of afbeelding te tonen, daarna draait de playlist verder waar het gebleven was. Mocht er bijvoorbeeld een alarm afgaan, dan kan je een pijl op het beeldscherm laten afspelen richting de nooduitgang. Bij een normaal narrowcasting systeem kan dat niet. Dan moet je wachten tot de playlist helemaal doorgelopen is, voordat de nieuwe pagina wordt weergegeven.

Verkoop stimuleren

Als in je narrowcasting systeem bijvoorbeeld een nieuwe skischoen voorbij komt dan wordt deze meteen fysiek uitgelicht in de winkel. Dit geeft de skischoen extra attentiewaarde en beleving. Zo wordt het meer een show-element en interactiever. Het stimuleert de verkoop en is veel meer van deze tijd. Verder zijn er nog enorm veel mogelijkheden die we je graag in een persoonlijk gesprek toelichten.

Alle voordelen op een rij

  • Optimaal bedieningsgemak en efficiënt gebruik
  • Alle professionele AV-merken zijn compatibel met Themis Control
  • Themis kan zowel beschermd in de Cloud, als lokaal binnen het pand draaien
  • Zeer korte implementatietijd
  • Te bedienen met eigen smartphone, tablet of laptop
  • Live omroepen en automatische omroepberichten (paging) agenderen
  • Licht- en klimaatinstallaties zijn eenvoudig bestuurbaar
  • Lagere exploitatiekosten en serieuze besparing op energiekosten 

Voorbeeld van Themis in een sportcomplex

Met één druk op de knop kunnen alle geluidsinstallaties en beeldschermen in het hele gebouw overschakelen naar de persconferentie, ongeacht de content die er op dat moment draait. De content wordt op een nette manier overruled. De persconferentie is op alle beeldschermen, op vooraf ingestelde volumes, hoorbaar en zichtbaar. Door de innovatieve software is een complexe en omvangrijke AV-installatie door één persoon te bedienen.

Voorbeeld van Themis in de winkel

Als de commercial van een nieuwe smartphone op de beeldschermen in je winkel getoond wordt, gaat de verlichting op de fysieke smartphone in de etalage of op het display aan. Als er een omroepbericht is over een speciale actie, komt er tegelijkertijd een afbeelding zichtbaar op de geselecteerde beeldschermen, ongeacht de playlist die op dat moment draait. Na afloop van het ad-hoc bericht draait de playlist vanzelfsprekend weer verder.

Gebruiksvriendelijk
Het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Er is echt geen technische kennis nodig. Zelfs vanaf je telefoon kun je al wijzigingen doorvoeren of het systeem koppelen met je ontruimingssysteem.

Eenvoudig integreren
Wat we voorheen vaak zagen is dat de verschillende softwarepakketten niet met elkaar communiceren. Met Themis Solutions is dat probleem direct opgelost. Alle pakketten en modules kunnen met elkaar communiceren. Dat scheelt enorm veel geld.

Flexibel narrowcasting systeem
Mocht er bijvoorbeeld een alarm afgaan, dan kan je een pijl op het scherm laten weergeven richting de nooduitgang. Bij een normaal narrowcasting systeem kan dat niet. Dan moet je wachten tot de slide afgelopen is, voordat de nieuwe slide komt.

Verkoop stimuleren
Als er in je narrowcasting systeem bijvoorbeeld een nieuwe skischoen voorbij komt in de slide dan kan je die skischoen uitlichten in de winkel. Zo wordt het meer een show-element en interactiever. Het stimuleert de verkoop en is veel meer van deze tijd.