Over ons

Themis is ontstaan om complexe installaties zo simpel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wat we voorheen vaak zagen is dat de verschillende softwarepakketten niet met elkaar communiceren. Dus als je een softwarepakket van merk A had, dan moest ook alle overige apparatuur van merk A zijn. Daarmee werd het direct een behoorlijke investering.

Eenvoudig integreren

Met Themis is dat probleem direct opgelost. Alle pakketten en modules kunnen met elkaar communiceren. Themis werkt merkonafhankelijk met alle professionele AV apparatuur, je hebt dus niet meteen een compleet nieuwe installatie nodig. Dat scheelt enorm veel geld.

Gebruiksvriendelijk

Verder is het ontzettend gebruiksvriendelijk. Er is echt geen technische kennis nodig. Zelfs  vanaf je smartphone of tablet kun je de installatie bedienen.

Flexibel narrowcasting systeem

Onze software beschikt over een unieke feature: je kunt namelijk adhoc ingrijpen in een playlist. Dit doe je door een boodschap of afbeelding te tonen, daarna draait de playlist verder waar het gebleven was. Mocht er bijvoorbeeld een alarm afgaan, dan kan je een pijl op het beeldscherm laten afspelen richting de nooduitgang. Bij een normaal narrowcasting systeem kan dat niet. Dan moet je wachten tot de playlist helemaal doorgelopen is, voordat de nieuwe pagina wordt weergegeven.

Verkoop stimuleren

Als in je narrowcasting systeem bijvoorbeeld een nieuwe skischoen voorbij komt dan wordt deze meteen fysiek uitgelicht in de winkel. Dit geeft de skischoen extra attentiewaarde en beleving. Zo wordt het meer een show-element en interactiever. Het stimuleert de verkoop en is veel meer van deze tijd. Verder zijn er nog enorm veel mogelijkheden die we je graag in een persoonlijk gesprek toelichten.

Gebruiksvriendelijk
Het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Er is echt geen technische kennis nodig. Zelfs vanaf je telefoon kun je al wijzigingen doorvoeren of het systeem koppelen met je ontruimingssysteem.

Eenvoudig integreren
Wat we voorheen vaak zagen is dat de verschillende softwarepakketten niet met elkaar communiceren. Met Themis Solutions is dat probleem direct opgelost. Alle pakketten en modules kunnen met elkaar communiceren. Dat scheelt enorm veel geld.

Flexibel narrowcasting systeem
Mocht er bijvoorbeeld een alarm afgaan, dan kan je een pijl op het scherm laten weergeven richting de nooduitgang. Bij een normaal narrowcasting systeem kan dat niet. Dan moet je wachten tot de slide afgelopen is, voordat de nieuwe slide komt.

Verkoop stimuleren
Als er in je narrowcasting systeem bijvoorbeeld een nieuwe skischoen voorbij komt in de slide dan kan je die skischoen uitlichten in de winkel. Zo wordt het meer een show-element en interactiever. Het stimuleert de verkoop en is veel meer van deze tijd.