Complete automatisering van een uitvaartcentrum

Aan de Haagse begraafplaatsen is een audiovisueel besturingssysteem geleverd dat zorgt voor een efficiënt, eenvoudig en bedrijfszeker verloop van uitvaartdiensten. Het hart van dit systeem bestaat uit software van Themis Innovations.

Themis webportal

De uitvaartondernemer biedt de familie van de overledene toegang tot het Themis webportal, hier kan de familie op haar persoonlijke pagina de hele dienst voorbereiden, het draaiboek vullen en foto`s, filmpjes en muziek uploaden. Alle content wordt opgeslagen in de beste kwaliteit.

Content

Themis zorgt dat de betreffende content lokaal klaarstaat op het juiste moment, in de juiste vestiging, in de juiste aula. De uitvaartondernemer krijgt het draaiboek te zien op een beeldscherm en de content staat op volgorde op een touchscreen.

Muziek

De muziek start middels het aanraken van het scherm en stopt automatisch. Met Themis behoort het gedoe met losse cd’s, USB sticks, PowerPointpresentaties in verkeerde beeldverhoudingen definitief tot het verleden.

Eenvoudig te integreren

In tegenstelling tot andere besturingssystemen werkt Themis met alle gangbare professionele audio- en videoapparatuur, het is dus niet nodig om al je aanwezige apparatuur te vervangen.

 

Gebruiksvriendelijk
Het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Er is echt geen technische kennis nodig. Zelfs vanaf je telefoon kun je al wijzigingen doorvoeren of het systeem koppelen met je ontruimingssysteem.

Eenvoudig integreren
Wat we voorheen vaak zagen is dat de verschillende softwarepakketten niet met elkaar communiceren. Met Themis Solutions is dat probleem direct opgelost. Alle pakketten en modules kunnen met elkaar communiceren. Dat scheelt enorm veel geld.

Flexibel narrowcasting systeem
Mocht er bijvoorbeeld een alarm afgaan, dan kan je een pijl op het scherm laten weergeven richting de nooduitgang. Bij een normaal narrowcasting systeem kan dat niet. Dan moet je wachten tot de slide afgelopen is, voordat de nieuwe slide komt.

Verkoop stimuleren
Als er in je narrowcasting systeem bijvoorbeeld een nieuwe skischoen voorbij komt in de slide dan kan je die skischoen uitlichten in de winkel. Zo wordt het meer een show-element en interactiever. Het stimuleert de verkoop en is veel meer van deze tijd.