Narrocwasting en Control in een kantooromgeving

De kantoorvestigingen van T-Mobile in Den Haag, Diemen en Arnhem werken met Themis Narrowcasting voor haar interne TV kanalen en met Themis Control voor de besturing en het beheer van de installatie.

Look & Feel van de schermcontent

T-Mobile in Den Haag, Diemen en Arnhem maken gebruik van Themis. Alle content en schermen zijn opgemaakt in de huisstijl van T-Mobile. Hierdoor ziet het er op alle locaties direct vertrouwd en identiek uit. Uiteraard is het op een eenvoudige manier mogelijk om per kantoor ook voor die locatie specifieke content weer te geven.

Bediening van de narrowcasting

Via de narrowcasting portal van Themis, kan T-Mobile eenvoudig pagina`s opmaken in haar eigen huisstijl en een preview bekijken om ze vervolgens geagendeerd op de gewenste beeldschermen weer te geven.

Er zijn meerder collega`s die toegang hebben tot deze portal, zo kan de receptie pagina`s opmaken en de catering de menukaart in het restaurant aanpassen. Per locatie kan ander content getoond worden, binnen 1 vestiging kan bijvoorbeeld bij de liften andere content getoond worden dan in het restaurant. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd.

Beheer van de audiovisuele installatie

Themis Control maakt de beeldsignalen bestuurbaar in het netwerk, waarbij de bestaande standaard IP-netwerken gebruikt worden.

Volledig geautomatiseerd gaan beeldschermen aan en uit, wat de levensduur van de schermen verlengt en energie bespaart. Ook is er inzage in hoe lang een apparaat heeft aangestaan en krijgt de beheerder een melding (via smartphone) als iets met een scherm aan de hand is, zodat hier actie op kan worden ondernomen.

De Themis helpdesk kan via de Control softwaremodule remote meekijken als T-Mobile vragen heeft.

Gebruiksvriendelijk
Het is ontzettend gebruiksvriendelijk. Er is echt geen technische kennis nodig. Zelfs vanaf je telefoon kun je al wijzigingen doorvoeren of het systeem koppelen met je ontruimingssysteem.

Eenvoudig integreren
Wat we voorheen vaak zagen is dat de verschillende softwarepakketten niet met elkaar communiceren. Met Themis Solutions is dat probleem direct opgelost. Alle pakketten en modules kunnen met elkaar communiceren. Dat scheelt enorm veel geld.

Flexibel narrowcasting systeem
Mocht er bijvoorbeeld een alarm afgaan, dan kan je een pijl op het scherm laten weergeven richting de nooduitgang. Bij een normaal narrowcasting systeem kan dat niet. Dan moet je wachten tot de slide afgelopen is, voordat de nieuwe slide komt.

Verkoop stimuleren
Als er in je narrowcasting systeem bijvoorbeeld een nieuwe skischoen voorbij komt in de slide dan kan je die skischoen uitlichten in de winkel. Zo wordt het meer een show-element en interactiever. Het stimuleert de verkoop en is veel meer van deze tijd.